Palvelut

Luonnonhoitopalvelut

Haetko tekijää kunnostamaan umpeen kasvanutta niittyä, perkaamaan perinnemaisemaa tai aitaamaan metsälaidunta? Raivaustähteet pitäisi polttaa turvallisesti, koiranputket niittää kedolta ja vuosikymmeniä vanhat piikkilankakiepit ja muut laiduneläimille vaaralliset jätteet samalla kerätä ja viedä pois? Kohde on pieni ja tekijää vaikea löytää?

Yritykseni tarjoaa perinneympäristöjen ennallistamispalveluita, kuten kunnostusraivauksia, ylläpitohoitoa ja kaikkia sellaisia kenttätöitä, joiden tarkoituksena on lisätä luonnon monimuotoisuutta.

Miksi valita Alanko?

Minulla on monipuolista luonnonhoitotöiden kokemusta vuodesta 2012 aina ulkosaariston luodoilta sisämaan jalopuulehtoihin.

Vähennän tilaajan maastokäyntien ja työnjohdon tarvetta. Kohteen hoitotyöt voidaan toteuttaa jopa täysin ilman tilaajan läsnäoloa jaettujen karttamateriaalien ja etäyhteyksien tai kertaluonteisen katselmuksen avulla.

Myyn tuloksia, en tunteja. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidan kohteen aina sovitussa aikaikkunassa ja pakettihinnalla, en tuntiveloituksella kustannuksia paisutellen. Tilaaja voi keskittyä muuhun kuin työn etenemisen valvontaan.

Toimitan hoitotoimista kuviokohtaisen raportin ennen & jälkeen -valokuvineen, joten kohteen pitkäaikainen seuranta helpottuu.

Mikäli tilaajalla on työn laadusta huomautettavaa, hoidan asian kuntoon aina ilman veloitusta. Laatutakuuna jätän tilaajalle oikeuden purkaa sopimus koska tahansa jos huomataan lupauksista poikkeamista, yhden sekunnin varoitusajalla.

Aiemmin palkkatyöntekijänä olen toteuttanut esimerkiksi Kemiönsaaren kalkkikallioiden ketolaikkujen hoitoa, aidannut kilometreittäin harjusaarten nummialueita ja pienaukottanut istutusmetsiin parempia elinolosuhteita jalopuille Salossa. Olen osallistunut lukuisiin paahdealueiden kulotuksiin sytytyksestä jälkivartiointiin. Kurtturuusua olen kaivanut muinaismuistoalueilta ja Hangon hiekkarannoilta, kaatanut vuorivaahteraa Jussarössä ja douglaskuusia Teijon kansallispuistossa.